HomeNieuwsBeurzen en evenementenUitgebreide impressie Emballage 2014 (235 foto's)

Uitgebreide impressie Emballage 2014 (235 foto’s)

emballage-2014-collage

In het Parc des Expositions Paris-Nord Villepinte vond afgelopen week van maandag t/m donderdag weer de verpakkingsbeurs Emballage plaats. Met een bezoek aan de Emballage waren bezoekers weer helemaal op de hoogte van de laatste internationale verpakkingstrends. De Emballage vond plaats tegelijkertijd en op dezelfde locatie als de internationale vakbeurs voor interne logistiek Manutention.

emballage-logo-2014Meer dan 100.000 bezoekers uit ruim 100 landen werden vooraf in Parijs verwacht, alsmede 1500 exposanten waarvan 55% internationaal. Naast de Franse deelnemers, kwamen de grootste aantallen exposanten uit Italië, Duitsland, Turkije, Spanje en België. Tevens waren er veel exposanten uit onder andere China, Korea, Portugal, Polen en natuurlijk uit Nederland, dat traditioneel sterk op de beurs aanwezig is.

Het was druk in de hallen van het Parc des Expositions Paris-Nord Villepinte tijdens de Emballage. “Het vertrouwen in de markt trekt weer aan en de investeringsbereidheid neemt toe. Bovendien zijn er in Frankrijk bovengemiddeld veel relatief kleine bedrijven die opstarten of met nieuwe producten op de markt komen, waarvoor ze op zoek zijn naar verpakkingsconcepten”, aldus een van de tevreden exposanten.

De reactie van Pack Online, mediapartner van de Emballage, was aanwezig in Parijs en maakte een uitgebreide impressie met foto’s van onder andere Nederlandse, Belgische en internationale exposanten, hun producten en natuurlijk innovaties.

Klik hier voor de fotoreportage…

Kijk voor meer informatie op www.all4pack.com.