HomeNieuwsBedrijven en personenTwinpack doneert 50.000 euro aan KWF

Twinpack doneert 50.000 euro aan KWF

twinpack-preride-2014

Voor het zevende jaar op rij heeft Twinpack actief deelgenomen aan de “Pre Ride for the Roses”, een fietstocht op initiatief van de sierteeltsector met als doel zoveel mogelijk geld ophalen voor het KWF in de strijd tegen kanker.

twinpack-logo-2014Ook dit jaar zijn er weer veel enthousiaste Twinpackers belangeloos in de weer geweest voor het goede doel. Vier Twinpackers hebben in 2 dagen zo’n 320 km op zo’n klein, hard racefietszadeltje gezeten, twee Twinpackers hebben het hele weekend met de Twinpack-begeleidingsbus assistentie verleend aan Pre Ride Team Aalsmeer en een aantal Twinpackers hebben taarten gebakken en een lekkere koffiestop verzorgd voor de circa zestig Pre Riders van Team Aalsmeer.

Deze zevende editie heeft Twinpack een bedrag van 5.500 euro mogen doneren aan KWF Kankerbestrijding. In totaal heeft Twinpack de afgelopen zeven jaar inmiddels 50.000 euro overgemaakt aan het KWF. Volgend jaar is de Ride for the Roses in Aalsmeer, dus een 'thuiswedstrijd' voor de Noordwijkerhoutse Professional in Packaging.

Kijk voor meer informatie op www.twinpack.nl.