HomeMachinesEtiketteren en printenTradePack ook voor print- en etiketteersystemen Autolabel het juiste adres

TradePack ook voor print- en etiketteersystemen Autolabel het juiste adres

tradepack-empack-2014

TradePack biedt een gevarieerd aanbod aan codeer- en etiketteersystemen voor elk budget. Ook voor de print- en etiketteersystemen van Autolabel bent u bij TradePack aan het juiste adres. “Autolabel verovert de markt met uitzonderlijke mogelijkheden, waaronder het etiketteren met een snelheid van 200 etiketten per minuut. De compactheid en eenvoud van bediening zijn overduidelijk zichtbaar, evenals de unieke interface met etiketaanmaak en controle functionaliteit”, aldus Fred Simon van TradePack.

tradepack-logo-2014De bandapplicator van de Autolabel print- en etiketteersystemen is geschikt voor toepassingen waarbij veel variaties aan etiketformaten gebruikt worden. De vacuüm bandapplicator verplaatst het etiket vanaf de printer naar het product. “Doordat het etiket altijd ‘klaar staat' om het beprinte etiket aan te brengen en door de vacuümband dezelfde snelheid als de transportband te geven, worden de etiketten met een zeer hoge nauwkeurigheid van +/- 0,5 mm aangebracht”, aldus Fred Simon.

Met eenzelfde bandapplicator kunnen etiketten van 30 x 30 mm tot 118 x 120 mm aangebracht worden. “Afhankelijk van het etiketformaat kan in combinatie met een high speed software App een capaciteit tot 120 verpakkingen per minuut worden bereikt. Door de centrale etikettenloop is het wisselen van etiketformaat bovendien uiterst eenvoudig en maakt de etiketteeropstelling zeer flexibel”, aldus Fred Simon.

tradepack-autolabel

Kijk voor meer informatie op www.tradepack.nl.