HomeMachinesEtiketteren en printenTradepack biedt printers met groot bedieningsgemak

Tradepack biedt printers met groot bedieningsgemak

citronix

De klein karakter inkjet printers van Citronix zijn recent vernieuwd. Hiermee is een volgende generatie inkjet printers ontstaan die, gebaseerd op de eenvoudige bediening van de vorige printerserie, nog meer mogelijkheden hebben.

tradepack-logo-2014Het toetsenbord en scherm hebben een ware 'tablet' look gekregen en ondanks het vergroten van de makeup tank is het inktcircuit is nog compacter geworden.

De Citronix printer is het enige systeem waarbij er twee druppelgroottes gekozen kunnen worden. Hiermee kiest u de juiste printopdruk voor verschillende producten. Met een perfecte print kwaliteit kunnen tot 5 tekstregels tegelijkertijd bedrukt worden.

Citronix inkjet printers worden door zeer veel bedrijven verkozen als beste alternatief voor hun huidige codeer toepassingen. Dit komt met name door de eenvoud waarmee deze printers te bedienen en langs de productielijn te plaatsen zijn.

De printers worden vooral gebruikt om een houdbaarheidsdatum te printen op consumenten verpakkingen. Maar ook een batch code, productie moment, product naam of een bedrijfslogo wordt regelmatig bedrukt.

Bent u toe aan aan nieuwe codeer toepassingen of uitbreiding? Vraagt u dan vrijblijvend een offerte aan!

Kijk voor meer informatie op www.tradepack.nl.