HomeThema'sMacropak 2014Tallpack International op Macropak 2014

Tallpack International op Macropak 2014

tallpack-macropak-2014

Loadsecuring, afzakken, rekhoezen, wikkelen. Dit zijn thema’s die Tallpack International tijdens Macropak 2014 zal presenteren. Met een standoppervlakte van 130 m2 is er veel van ons te verwachten. Wij demonstreren oplossingen door u mee te nemen in de diverse machines en andere verpakkingsmaterialen.

tallpack-logo-2014Zakgoed verpakken

Tallpack International demonstreert een complete FFS-lijn voor het verpakken van zakgoed, inclusief het inline printen op de buisfolie.

Rekhoezen

In één keer en met een hoge capaciteit uw pallet stabiel en waterdicht verpakken? Wij demonstreren dat het kan met onze rekhoesmachine.

Wikkelen en omsnoeren

Volautomatisch wikkelen kan met de ringwikkelaars die Tallpack International sinds 2014 in het programma heeft. Of met één van de Tallwrappers voor een lage of hoge capaciteit, de robotwikkelaars of horizontaalwikkelaars voor flexibele inzet en bijzondere formaten. Als specialist in staalband- en kunststofbandomsnoeringsmachines biedt Tallpack International een breed scala aan handomsnoerings- of bundelapparaten en “op maat” gemaakte custom-made omsnoerings- of bundelmachines.

Kijk voor meer informatie op www.tallpack.nl.