HomeNieuwsSuccesvolle introductie Hybric Tray

Succesvolle introductie Hybric Tray

globalflexibles

Global Flexibles levert kwalitatief hoogwaardige flexibele verpakkingsmaterialen voor food- en non-foodproducten. Als exclusief verkoopkantoor van UAB Lietpak uit Litouwen en Coverpan uit Spanje garandeert zij optimale service, garantie van snelle levertijden en is zij onderscheidend in haar klantgerichte aanpak. Tijdens Empack, die op 2 en 3 april in ’s Hertogenbosch gehouden is, introduceerde Global Flexibles de Hybric Tray, een duurzame verpakking voor gebruik op o.a. traysealers.

globalflexibles-logo-2014Alle denkbare flexibele verpakkingsmaterialen voor gebruik op traysealers, dieptrek- en flowpackmachines, eventueel tot 10 kleuren bedrukt behoren tot het leveringsprogramma. Bovendien is Global Flexibles trendsetter en marktleider in papierlaminaten met transparant venster voor een ambachtelijke uitstraling van uw eindproduct.

Nieuw in het programma van Global Flexibles is de Hybric Tray van VIRGIN BIOPACK. Met deze exclusieve en eigentijdse verpakking draagt u bij aan het milieu doordat het karton en kunststof makkelijk te scheiden zijn. De zeer voordelige 6 kleuren bedrukking – met gebruik van plantaardige inkten – zorgt voor een hoge attentiewaarde van uw product.

De Hybric Tray is met name geschikt voor convenience producten zoals salades, noten, zuidvruchten, olijven, tapas, tapenades, etc. Ook is de Hybric Tray verkrijgbaar in een zogenoemde ‘snackuitvoering' waarbij er een plastic of houten vorkje aan de onderzijde van de verpakking op ingenieuze wijze is meeverpakt.

Kijk voor meer informatie op www.globalflexibles.com.