HomeThema'sMacropak 2014Stretchfolie testmodule voor besparing en stabiliteit

Stretchfolie testmodule voor besparing en stabiliteit

tallpack-stretch

Op de Macropak presenteert Tallpack International de testmodule. Deze is ontwikkeld om inzicht te geven in de werkelijke toegevoegde waarde van wikkelfolie onderbouwd met wetenschappelijk ontwikkelde meetwaardes. De testmodule is de betrouwbaarste manier om kostenbesparingen te onderzoeken.

tallpack-logo-2014De jarenlange ervaring van Tallpack International met transportverpakkingen i.c.m. nauwe samenwerking met de Universiteit van Leuven heeft geresulteerd in een stretchfolie testmodule waarmee bewezen kan worden bespaard en waarbij de klant geen risico op transportschade loopt. Maak een afspraak om uw foliepaspoort op te maken, daarmee kunt u onderzoeken of uw rekfolie werkelijk stabiliteit brengt en of u kosten kunt besparen.

Op de Macropak komen ook de thema’s loadsecuring, rekhoezen, verpakken van zakgoed en omsnoeren aan de orde. Diverse wikkelaars staan opgesteld. Maar we nemen u ook graag mee in de rekhoesmachine, de FFS-buisfolie zakgoed verpakkingsmachine en de handapparaten en machines voor het omsnoeren met kunststof en staalband.

Kijk voor meer informatie op www.tallpack.nl.

Bron: Verpakkingsprofs