HomeThema'sMacropak 2014Robertpack toont Robot Picking, Packing en Palletising op Macropak

Robertpack toont Robot Picking, Packing en Palletising op Macropak

robertpack-website

Robertpack toont Robot Picking, Packing en Palletising op de Macropak 2014. Er is in de markt steeds meer vraag naar complete verpakkingsoplossingen op maat. Robertpack laat op de Macropak 2014 zien dat robots in een verpakkingslijn de flexibiliteit
en capaciteit verhogen.

robertpack-logo-2014Robertpack Pick & Place cel met Fanuc M-3i Delta Picker robot

Robertpack toont een robot Pick & Place cel die speciaal gemaakt is voor de voedingsmiddelenindustrie. De cel is uitgevoerd met een Fanuc M-3i Delta picker robot en is geschikt voor het beladen van o.a. dieptrekverpakkingsmachines, Shelf Ready Packages (ook in combinatie met mixverpakkingen), displayverpakking met horizontal en/of vertical stack, Amerikaanse vouwdozen en kratten.

bedo doosopzetters en Robertpack ‘end-of-production line' oplossingen

Gecombineerd met de bedo doos-, tray- en dekselopzetters en de diverse flexibele robot palletiseeroplossingen, biedt Robertpack een totaaloplossing voor het automatiseren van een productielijn. De complete lijnoplossingen van Robertpack zijn maatwerk en worden specifiek op de productie afgestemd. Een robot verpakkingslijn vergt een investering die vaak in ca. 2 jaar tijd al is terugverdiend.

Nieuwe website online

Tijdens de Macropak zal Robertpack haar nieuwe website presenteren. Het was enerzijds nodig om het leveringsprogramma helder uiteen te zetten en anderzijds om optimaal gebruik te maken van de hedendaagse technologie. Op de stand is er de mogelijkheid voor de bezoeker om door de nieuwe site te surfen om zodoende een beter beeld te krijgen van Robertpack en om natuurlijk een volledig overzicht te krijgen van de diensten die Robertpack biedt.

Kijk voor meer informatie op www.robertpack.nl.