HomeNieuwsBeurzen en evenementenPack Online presenteert Macropak Journaal

Pack Online presenteert Macropak Journaal

macropak-journaal-aflevering-1

In de maand september verzorgt Pack Online in samenwerking met beursorganisator Jaarbeurs, tot voorkort VNU Exhibitions Europe, wekelijks een aflevering van het Macropak Journaal. Hierin blikken we vooruit op de vakbeurs die van 30 september t/m 3 oktober weer wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. In deze eerste aflevering alvast een voorproefje.

macropak-logo-2014Niet alleen heeft beursorganisator Jaarbeurs nieuwe elementen toegevoegd aan de Macropak, wordt deze editie zwaar ingezet op een inhoudelijk programma en worden innovaties extra in de schijnwerpers gezet. Opvallend is ook dat in tegenstelling tot de vorige twee edities relatief veel nieuwe deelnemers zich hebben aangemeld.

Marc Klumper, tot voorkort Markt Manager bij Jaarbeurs, vertelt er in deze aflevering meer over. In dit interview blikt hij verder vooruit op de Macropak en vertelt hij wat zowel bezoekers als exposanten kunnen gaan verwachten.

De voorbereidingen voor de Macropak, volgens Jaarbeurs al jaren de grootste verpakkingsbeurs in de Benelux, zijn in volle gang. Zo vonden afgelopen weken onder meer de perslunch en de kick-off plaats, waarvan in deze aflevering een impressie.

Klik hier indien u de video niet kunt bekijken…

Klik hier voor een impressie van de kick-off…

Klik hier voor een impressie van de perslunch…

Klik hier voor een overzicht van al het nieuws over Macropak 2014…

Kijk voor meer informatie op www.macropak.nl.