HomeNieuwsO-I nieuwe leverancier Belgische 1 liter glazen waterfles

O-I nieuwe leverancier Belgische 1 liter glazen waterfles

o-i-belgie

Owens-Illinois, 's werelds grootste producent van glasverpakkingen, is de nieuwe leverancier van de 1 liter glazen retourfles voor water van verschillende Belgische ondernemingen waaronder Haacht, Roman, Straal Bronnen, Evidel, Cristal Monopole, Brouwerij St-Jozef en Fructus. De introductie van deze waterfles is het resultaat van een unieke samenwerking tussen deze bedrijven. O-I werd gevraagd voor de aanpassing van het ontwerp en de productie van de nieuwe fles.

o-i-logo-2014O-I gaf de waterfles een moderne, cleane uitstraling door een etiketvlak toe te voegen in het ontwerp, maar behield haar herkenbaarheid voor de Belgische markt.

Gerard Pille, Sales and Distribution Director O-I Benelux: “We konden dit bijzondere project realiseren door de combinatie van onze expertise met die van onze Belgische partner Gaasch Packaging. We zijn dan ook trots dat we onze naam kunnen verbinden aan deze watermerken.”

“O-I vulde perfect onze verwachtingen in als onze partner voor het ontwerp en de productie van de nieuwe retourfles”, vult Cedric De Bruyn, Account Manager bij Gaasch Packaging, aan. “In België bestaat er een lange traditie waarin water wordt verkocht in retourflessen waarbij tal van klanten dezelfde fles gebruiken. Dankzij de inzet van alle betrokken partijen is er voor water in glazen flessen nog een mooie toekomst weggelegd.”

Kijk voor meer informatie op www.o-i.com.