HomeNieuwsNVC organiseert evenement over toekomst verpakkingsmaterialen

NVC organiseert evenement over toekomst verpakkingsmaterialen

verpakkingen-1

Op 26 november 2015 vindt in het hart van de Euregio een uniek event plaats over de toekomst van verpakkingsmaterialen, inclusief de drukinkten. Waar en wanneer komen deze materialen met elkaar in aanraking en hoe optimaliseren we de synergie in hun toekomstige toepassingen? Hoe stellen we de aanvoer van veilige, verantwoord geproduceerde, materialen zeker, gebruik makend van de toekomstige recycling en hernieuwbare productiemethodes? Deze vragen staan centraal in een interactief programma dat inzicht verschaft in de belangrijkste verpakkingsmaterialen, met een reeks interactieve work-outs waarin de gezamenlijke toekomst van de materialen in kaart wordt gebracht.

nvc-logo-2014Locatie is het Continium Discovery Centre in Kerkrade, met aangrenzend het gloednieuwe Cube Design Museum en het geweldige Columbus Earth Theatre. Kerkrade is het centrum van de Euregio en ligt binnen 2 uur rijden van steden als Düsseldorf (Duitsland), Eindhoven (Nederland) en Brussel (België).

Het evenement wordt georganiseerd, in combinatie met de 62e NVC Algemene Ledenvergadering (NVC is in 1953 opgericht). Het programma start om 16.00 uur en eindigt om 18.30 uur. Aansluitend wordt een speciale rondleiding georganiseerd voor de deelnemers door het Columbus Earth Theatre met een afsluitend Walking Dinner op de top-floor van het Cube Design Museum. Beide zijn deze avond gesloten voor publiek.

Kijk voor meer informatie op www.nvc.nl.