HomeNieuwsMULTIVAC deelnemer aan de International European Dairy Show

MULTIVAC deelnemer aan de International European Dairy Show

multivac-dairy

Speciaal voor de zuivelindustrie vindt er van 30 september tot en met 3 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht uniek evenement plaats; de International European Dairy Show (I.E.D.S.) Het evenement vindt gelijktijdig plaats met de Macropak verpakkingsbeurs.

multivac-logo-2014Op de I.E.D.S. worden door bedrijven die actief zijn in de zuivelindustrie presentaties gegeven over projecten met diverse actuele thema’s die spelen in de zuivelindustrie. Denk daarbij aan duurzaamheid, efficiency en bijvoorbeeld afvalmanagement.

Zo leert u van collega’s en ontdekt u de nieuwste ontwikkelingen die momenteel in de zuivelindustrie plaatsvinden. MULTIVAC levert veel verpakkingsoplossingen aan de kaasindustrie daarom zullen ook gerenomeerde klanten van MULTIVAC hun ‘business case’ aan u presenteren.

Aan de hand van een dieptrekverpakkingsmachine zullen wij diverse opties tonen waarmee wij de presentaties ondersteunen en laten wij zien wat MULTIVAC doet op het gebied van efficiency, waste management en duurzaamheid.

Een koelvitrine toont de diversiteit aan kaas verpakkingen die wij nationaal en internationaal op onze machines maken. Zeker als u actief bent in de zuivelindustrie is dit een evenement wat u niet mag missen.

Kijk voor meer informatie op www.multivac.nl.