HomeThema'sEmpack Den Bosch 2015Multipond presenteert innovaties op Empack Den Bosch

Multipond presenteert innovaties op Empack Den Bosch

multipond-suikerring-empack

Multipond presenteert op de Empack Den Bosch de nieuwe J- generatie multihead weegautomaat MP 22-1000/400-J, waarbij hygiëne het sleutelwoord is. Volgens industriële experts uit de USA neemt Multipond met het nieuwe hygiënische design een grote voorsprong in de industrie. De complete constructie, van het framedesign tot de monitorhouder en het bakontwerp, is onder handen genomen en opnieuw ontwikkeld. Dit nieuwe type voldoet aan de strengste hygiënevoorschriften wereldwijd. Bovendien zijn alle weegcellen voorzien van de gepatenteerde magneetveld-geregelde impactreducering “MAGiiR”. Hiermee wordt de meetwaarde-registratietijd tot wel 30% gereduceerd. Zo kunnen de MULTIPOND weegautomaten met minder weegsystemen hogere prestaties bereiken! De nieuwe, intelligente besturing maakt zelfs een zelfstandig herkennen en oplossen van problemen mogelijk.

multipond-logo-2014Unieke innovatie van Multipond voor de snoepindustrie: gepatenteerde suikerring

MULTIPOND presenteert tevens een oplossing voor het afscheiden van suiker bij gesuikerde snoepproducten in de Multipond multihead weger! Losse suiker wordt door deze nieuwe innovatieve ontwikkeling uit de productstroom verwijderd; hierdoor wordt de capaciteit van uw verpakkingssysteem verhoogd en de kwaliteit van uw productpresentatie verbeterd. Deze innovatie wordt getoond op een MP 22-1000/400-H weegautomaat. Het systeem is ook leverbaar voor bestaande Multipond weegautomaten, afhankelijk van type en bouwjaar. Verder worden ook de nieuwe gepatenteerde bakuitvoering voor kleverige gummisnoepjes of plakkerige groente getoond.

De suikerring is een van de zes Multipond innovaties dit jaar:

  • de nieuwe 36-kops MP 36-400/400-H voor high speed en mixen
  • de ultra hygiënisch uitgevoerde Multipond J-weegautomaat
  • het nieuwe gepatenteerde weegcelprincipe MAGiiR
  • de gepatenteerde Argus 3D camera voor verbeterde productverdeling
  • de gepatenteerde nieuwe bakuitvoering voor kleverige gummi-snoepjes

Met deze nieuwe ontwikkelingen bevestigd Multipond opnieuw haar positie als een van de toonaangevende innovators op de markt voor multihead weegautomaten. Alle componenten, van de weegcel tot het frame, worden in eigen huis gefabriceerd, exact op elkaar afgestemd en gemonteerd. Daarmee verdient Multipond met recht het predicaat ‘Made in Germany'!

Empack Den Bosch 2015 – Stand A2013

Kijk voor meer informatie op www.multipond.com.