HomeMachinesInspecterenMettler-Toledo op Interpack 2014

Mettler-Toledo op Interpack 2014

mettler-interpack

Mettler-Toledo Product Inspection toont dit jaar op Interpack (8-14 mei, Düsseldorf) een breed portfolio van oplossingen rond productcontrole, kwaliteitsborging en Track & Trace. Bezoekers komen op de stand (hal 11, stand B55) alles te weten over verbetering van productveiligheid, verhoging van de productiviteit, compliance met uiteenlopende normen en de best haalbare productkwaliteit in diverse industrieën. De deskundigen van Mettler-Toledo informeren de bezoeker daarnaast over wereldwijde schaalbaarheid en connectiviteit van de moderne productinspectietechnologieën.

mettler-logo-2014“Op de komende editie van Interpack concentreren we ons op een aantal belangrijke, onderscheidende argumenten voor een partnership met Mettler-Toledo, zoals onze adviserende rol bij projecten, het geïntegreerde serviceaanbod, onze wereldwijde aanwezigheid en uiteraard ons uitgebreide productportfolio”, aldus Jana Meier, projectleider voor de Interpack beursdeelname. “Op de stand kunnen bezoekers de nieuwste productinspectiesystemen bekijken, zich laten informeren over de laatste stand van service en techniek en bijpraten met consultants en productexperts uit de hele wereld.”

Op de stand van ruim 500 m2 toont Mettler-Toledo aan de hand van 5 productielijnen haar volledige portfolio aan productinspectie apparatuur. Diverse cirkelvormige doorgangen brengen de productielijnen met elkaar in verbinding: het symbool voor het thema Connectiviteit. Aan de mobiele infodesks komen bezoekers alles te weten over het serviceconcept van Mettler-Toledo, verhoogde uptime, compliance en aanverwante opleidingen. De productexperts geven graag advies over de wijze waarop fabrikanten hun Total Cost of Ownership (TCO) kunnen verlagen en kunnen zorgen voor een langdurig efficiënte werking van hun productinspectie apparatuur.

Beursbezoekers leren op de stand alles over de uitgebreide consulting services van Mettler-Toledo voor de selectie en integratie van passende systemen en service-oplossingen. Voor meer informatie staan aangewezen compliance en integratie-experts voor de bezoekers ter beschikking.

Kijk voor meer informatie op www.mt.com/pi.