HomeNieuwsBeurzen en evenementenMacropak Journaal: exposanten hebben hoge verwachtingen van hun deelname

Macropak Journaal: exposanten hebben hoge verwachtingen van hun deelname

macropak-journaal-aflevering-4

De Macropak is volgens beursorganisator Jaarbeurs al jaren dé grootste verpakkingsbeurs in de Benelux. Van 30 september tot en met 3 oktober 2014 treft de hele verpakkingsketen elkaar weer in de hallen 1 en 2 van de Jaarbeurs in Utrecht. Op de Macropak kunnen bezoekers terecht bij tussen de 250 en 300 exposanten voor het laatste nieuws op het gebied van verpakkingsmachines, verpakkingen, materialen, etiketteren en coderen.

macropak-logo-2014Tijdens de kick-off van de Macropak vroegen wij enkele exposanten waarom zij deelnemen aan de Macropak en wat zij verwachten van hun deelname. Aan het woord in deze vierde aflevering van het Macropak Journaal komen Hubert Verheul van Tallpack International, Joost Somford van JASA Packaging Systems, Swen van Kuetsem van Weber Marking Systems en Melanie Scholten van Cyklop Nederland.

In aanloop naar de Macropak verzorgen wij van Pack Online in samenwerking met beursorganisator Jaarbeurs wekelijks een aflevering van het Macropak Journaal. Volgende week blikken we middels een compilatie terug op de afleveringen van het Macropak Journaal van de afgelopen weken.

Klik hier indien u de video niet kunt bekijken…

Klik hier voor een overzicht van al het nieuws over Macropak 2014…

Kijk voor meer informatie op www.macropak.nl.