HomeThema'sEmpack Den Bosch 2015LWA showt greep uit uitgebreide range weegmachines

LWA showt greep uit uitgebreide range weegmachines

lwa-ttc

Op de Empack showt LWA een greep uit haar uitgebreide range aan weegmachines, waaronder de NewWeigh E43A. Deze volledig RVS machine is een echte all-rounder en inzetbaar voor zowel droge toepassingen (o.a. snoep, koek, nootjes) als de natte en diepvriesindustrie (o.a. groenten, vlees, vis). Met een uitgebreid scala aan opties wordt deze weger volledig op klantenspecificatie gebouwd.

lwa-logo-2015Op de stand van LWA is ook de TableTop te aanschouwen. De TT is een uiterst compacte 1-kops weger en zeer aantrekkelijk geprijsd. Voorzien van een volledig programmeerbare besturing met touch screen en opslag van 90 programma’s, maakt deze weger uiterst flexibel en zeer snel reinig- en omstelbaar. Hij kan als stand alone unit gebruikt worden voor handafvulling, maar ook aangesloten worden op een verpakkingsmachine.

Ook het merk Combimat is vertegenwoordigd op de stand van LWA met een 10 kops-multihead mini weegmachine. De Combimat machines hebben zich inmiddels ruimschoots bewezen, mede door de volledige service die vanuit Dongen gegeven wordt. Door de 0,5l weegbakjes is deze weger uitermate geschikt voor het afwegen van kleine gewichten, waarbij te denken valt aan bv. 5 gram thee en 10 gram croutons.

Empack Den Bosch 2015 – Stand G308

Kijk voor meer informatie op www.lwa.nl.