HomeMachinesAandrijven en besturenJASA introduceert 'Smart Display'

JASA introduceert ‘Smart Display’

jasa-smart-display

In 2013 ontving JASA de Districtsprijs van de Metaalunie: Smart Solutions Award, en de MKB ondernemingsverkiezing van Noord Holland. In 2014 zijn ze doorgegaan met een aantal ontwikkelingen om het voor de verpakker nog eenvoudiger te maken de beste verpakkingen te produceren. Één van deze ontwikkelingen is het vernieuwde ‘Smart Display'. Dit geavanceerde scherm biedt veel extra functionaliteit. Het display is IP65 en maakt gebruik van nieuwe technieken zoals “swipe” en multitouch zoomen. Het is mogelijk om de schermen van de wegers en printers over te nemen op dit scherm, wat op een slimme manier in de JASA is geïntegreerd.

jasa-logo-2014Door het instellen van complete verpakkingsprogramma's is het mogelijk om de JASA, de weger en de printer met een enkele druk op de knop te starten. Dit bespaart de gebruiker een hoop tijd en sluit operationele fouten bij het wisselen van product of levering uit omdat het niet meer nodig is om de instellingen in de diverse displays aan te passen.

Daarnaast wordt de JASA 350 CM geleverd met een aantal vernieuwde opties. Denk aan het eenvoudig verpakken van een Doy-Pack of luxe Quatro verpakking. En dit allemaal op hoge snelheid. Ook kan er in de machine een Inline etiketteerder geplaatst worden die er voor zorgt dat er op hoge snelheid een etiket op de folie geplaatst wordt. Door dit systeem is deze altijd op de perfecte positie en blijft de verpakkingsmachine op hoge snelheid produceren.

Kijk voor meer informatie op www.jasa.nl.

Bron: Groentennieuws