HomeNieuwsBeurzen en evenementenInternationale topsprekers op Packaging Innovations

Internationale topsprekers op Packaging Innovations

pi-sprekers

Bij Packaging Innovations staat voeding voor de creatieve geest centraal in het overvolle en internationale seminar programma. De bezoekers van Packaging Innovations kunnen vrijelijk en kosteloos inspiratie opdoen bij begenadigde sprekers over actuele onderwerpen. Brand managers van Coca-Cola USA en Philips geven met hun succesvolle brand stories een exclusief kijkje in de keuken van deze internationale topmerken.

pi-2014-logo-1Het publiek wordt verder getrakteerd op de visie op de toekomst van de verpakkingsmarkt van de directeur van de School of Packaging van Michigan State University, een heuse creativiteit workshop die normaal alleen weggelegd is voor de Fortune 500 bedrijven door Upping Your Elvis uit Londen, begenadigde sprekers over de laatste trends in innovatieve verpakkingen, een schets van de 2020 shopper, biomimicry in packaging, interactieve verpakkingen en nog veel meer.

Naast meer dan 100 exposanten op het gebied van redesign, materialen en oplossingen in branded packaging en retail design, staat er op Packaging Innovations een hoogwaardig en divers programma aan internationale sprekers klaar. Met voorlopers uit de branche aan het woord is ons seminar programma zo samengesteld dat u vol nieuwe, toepasbare ideeën terugkeert op uw werk.

Packaging Innovations staat bekend om haar exclusieve karakter, catering en sfeer waar een selecte groep genodigden samenkomt. Gratis toegang is slechts voorbehouden aan professionals die passen binnen de bezoekersdoelgroep. Het originele concept is recent bekroond met de hoogste onderscheiding in de Live communicatie branche: de Gouden Giraffe.

Kijk voor meer informatie op www.easyFairs.nl/PI-NL.