HomeThema'sEmpack Brussel 2014Het Packhuys pakt uit op Empack Brussel

Het Packhuys pakt uit op Empack Brussel

packhuys-revolution

Het Packhuys introduceert op de Empack Brussel een compleet nieuwe enkelbaans topsealmachine van Packaging Automation, genaamd Revolution. Het is de snelste en meest energiezuinige enkelbaans topsealmachine die op dit moment verkrijgbaar is. Buiten atmosferisch verpakken kunnen er MAP-F (gasflush), MAP-V (vacumeren + gasflush) en SKIN verpakkingen mee gemaakt worden.

packhuys-logoVerder introduceert Het Packhuys een nieuwe serie halfautomatische topsealmachines waarmee naast MAP verpakkingen, ook SKIN verpakkingen gemaakt kunnen worden. De machines zijn gunstig qua prijs, compact, verrijdbaar en het wisselen van formaat vergt slechts enkele minuten. De vacuümpomp behoort tot de standaard uitrusting, evenals de mogelijkheid om hoog zuurstof gasmengsels te verwerken.

Op doseergebied demonstreert Het Packhuys de volautomatische Serie 1000 doseerpomp van Riggs Autopack. Deze alleskunner op doseergebied is verkrijgbaar in standaard of klant specifieke configuratie, maar voor alle modellen geldt dat hot-fill toepassingen tot de standaard behoren. Denk hierbij aan een semi-automatische aansturing via een voetpedaal, of volautomatisch aan een verpakkingslijn met meerdere doseerposities. Voor de uitvoering van deze machine zijn er legio mogelijkheden. In alle gevallen geldt het nauwkeurig en zorgvuldig doseren van uw (kwetsbaar) product. De machines zijn uitgevoerd conform de hoge eisen van Riggs Autopack en de vereisten die qua hygiëne in de branche vereist zijn.

Om de trechter van deze doseerpomp continue te voorzien van voldoende product, zal Het Packhuys een combinatie met een transferpomp tonen. Deze pneumatisch aangedreven pomp wordt gebruikt voor het overpompen van voedingsproducten vanuit drums of ketels. Denk hierbij aan het verpompen vanuit een 200 liter EURO norm mobiele ketel op vloerniveau naar de producttrechter van een afvul- of verpakkingsmachine, dit met capaciteiten tot 50 liter per minuut. In alle gevallen geldt wederom het zorgvuldig en zonder beschadiging verpompen van uw (kwetsbaar) product.

Het Packhuys biedt de bezoekers aan de Empack beurs dus een uitgebreide keuze aan:

  • Doseerpompen
  • Transferpompen
  • Halfautomatische topsealmachines
  • Volautomatische topsealmachines (tot 200 schalen per minuut)
  • Carrouselmachines (rotatieve afvul- en verpakkingsmachines)
  • Platentransportmachines (lineaire afvul- en verpakkingsmachines)

Bezoek alvast onze website om te zien wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Kijk voor meer informatie op www.het-packhuys.com.