HomeNieuwsG. Mondini en Zwager Techniek presenteren nieuwe manier van traysealen

G. Mondini en Zwager Techniek presenteren nieuwe manier van traysealen

zwager-darfresh-1

De Italiaanse machinebouwer G. Mondini presenteerde onlangs, samen met haar Nederlandse vertegenwoordiger Zwager Techniek, haar nieuwe serie traysealers genaamd Mondini Trave Platform. “Mondini Trave Platform is een multi-platform technologie, waarmee met slechts één machine meerdere type verpakkingen kunnen worden gemaakt”, aldus Sales & Marketing Director Stefano Colori van G. Mondini tijdens zijn presentatie.

zwager-logo-2014Mondini Trave Platform is bovendien geschikt voor Darfresh on Tray, een gepatenteerde ontwikkeling van G. Mondini en Cryovac en volgens directeur Peter Paul Zwager van Zwager Techniek een doorbraak in traysealen. “Darfresh on Tray is de nieuwe manier van traysealen zonder verpakkingsfolie en een unieke manier om kosten besparing en capaciteitsverhogend te werken”, stelt Peter Paul Zwager.

De voordelen van Darfresh on Tray zijn volgens Peter Paul Zwager verlaging van de materiaalkosten, circa 40% minder folie, geen stansafval meer (alle folie gaat wordt gebruikt), verhoging van de capaciteit met vacuümskin, 45% hogere snelheid ten opzichte van normaal vacuümskin, innovatief systeem in de machine voor SKIN maar ook MAP, langere producthoudbaarheid, betere insluiting door sealen over hele trayoppervlak, unieke productuitstraling, verticale presentatie (geen vochtlekkage in de tray) en gemakkelijk te openen verpakking.

Zwager Techniek levert het complete programma traysealers van G. Mondini, waaronder Mondini Trave Platofrm, en kan zodoende systemen leveren voor MAP, skinverpakken, skin-protruding, vacuüm/gas, Darfresh, Mirabella en dekselsystemen. “Wij bieden een compleet pakket systemen voor tray- en topsealen met volledig RVS machines, van stand-alone tot complete straten met producttoevoersystemen”, aldus Peter Paul Zwager.

Zwager Techniek is een snel groeiende importeur van kwalitatief hoogstaande verpakkingsmachines voor food, non-food, farmaceutische en technische-/chemische producten. “Vanuit ons kantoor met eigen werkplaats in Beverwijk leveren wij een breed scala aan verpakkingssystemen voor diverse industrieën. Wij zijn zeer succesvol in onze manier van werken, met name door intensieve samenwerking met onze bekende fabrikanten met ruime ervaring en door onze projectbegeleiding met optimale after-sales service. Wij hebben een eigen technische dienst die verantwoordelijk is voor de installatie en nazorg. Wij staan garant voor een snelle service en levering van onderdelen”, aldus Peter Paul Zwager.

zwager-darfresh-2

Kijk voor meer informatie op www.zwagertechniek.nl.