HomeNieuwsBedrijven en personenFoodlife en Irmato bundelen krachten in robotica

Foodlife en Irmato bundelen krachten in robotica

foodlife-irmato

Foodlife en Irmato zijn trots op onze exclusieve en wereldwijde samenwerking om te werken aan innovatieve robotica oplossingen voor de AGF-verwerkende industrie. Onze doelstelling en visie voor robotica is om de productie te verhogen middels een optimale procesbeheersing, kwaliteitsverbetering, kostenreductie en minimalisatie van afval en ‘give-away’. Dit alles in een hygiënisch en ergonomisch design, ontworpen en gemaakt in Nederland.

foodlife-irmato-logoPatrick Jansen, Managing Director JFPT Foodlife, vertelt: “Achter de schermen zijn we al een aantal jaar bezig met de ontwikkeling van robotoplossingen. Onze nieuwe partner Irmato is een wereldspeler op het gebied van systeemintegratie en heeft vele jaren ervaring op het gebied van intelligente oplossingen. Samen zijn we klaar voor de toekomst.”

Martin Wieffering, Executive Officer Irmato, zegt blij te zijn met de samenwerking. “In de oplossingen die wij samen voor onze klanten realiseren, is de technologie op alle niveaus geïntegreerd. Het gaat daarbij niet alleen om robotica en 3D-oplossingen, maar ook om het combineren van control systemen, management software, precisie engineering en mechanica. Wij hebben verregaande geautomatiseerde oplossingen ontwikkeld voor het verwerken van producten, die zijn afgestemd op wisselende vormen en positionering. Juist dat maakt onze systemen zo interessant voor de verwerking van groenten en fruit.”

De eerste Foodlife-Irmato robotics oplossing is in de loop van dit jaar operationeel en wordt dan op de markt geïntroduceerd.

Kijk voor meer informatie op www.foodlife.nl en/of www.irmato.nl.