HomeMachinesEtiketteren en printenEspera exclusief distribiteur Easyprint TTF printers

Espera exclusief distribiteur Easyprint TTF printers

espera-easyprint

Espera-Nederland is al jaren de exclusieve distributeur van Easyprint TTF printers. Het gamma is uitgebreid met de Easyprint Compact Series welke met hoge prestaties en lage kosten vooral de vervangingsmarkt in de AGF aanspreekt. De Easyprint Compact is een veelzijdig TTF printsysteem voor flexibele verpakkingen met lagere kosten en minder down-time.

espera-logo-2014Er is keuze uit twee printkopbreedtes: 32mm en 52mm. De printcapaciteit is tot zes codes per seconde in intermitterende modus of productsnelheden tot 750 mm/sec in continu modus. De Easyprint Compact past in de meeste bestaande brackets met een eenvoudige, betaalbare adapter. U kunt uw oude TTF printer eenvoudig door ESPERA laten vervangen.

De standaard “ribbon-save mode” geeft lage kosten per afdruk. De danser-arm voorkomt lintbreuk en het 770m lange printlint in een cassette zorgt voor snelle en minder wissels, met dit alles dus minder down-time.

Espera levert en monteert de Easyprint Compact met minimale installatiekosten en zo min mogelijk oponthoud. Uiteraard levert Espera de bijpassende printkoppen en het printlint en kunt u een altijd een beroep doen op de Espera service-dienst bij eventuele problemen.

Kijk voor meer informatie op www.espera.com.

Bron: AGF.nl