HomeNieuwsBeurzen en evenementenEnige Nederlandse verpakkingsevent in 2015 al voor 85% vol

Enige Nederlandse verpakkingsevent in 2015 al voor 85% vol

empack-den-bosch-2014-algemeen

2015 belooft een positief jaar te worden. Het CBS verwacht weer groei en dat geeft ruimte voor optimisme en nieuwe initiatieven in de verpakkingssector. Mede dankzij het vertrouwen in de markt, een sterke voorgaande editie en omdat Empack komend jaar het enige verpakkingsevent in Nederland is, belooft Empack ’s-Hertogenbosch zo’n 20% groei te gaan maken. Empack is nu – 4 maanden voor de beurs – al voor 85% volgeboekt.

Verpak je kansen

empack-den-bosch-2015-logoEmpack ’s-Hertogenbosch ziet de toekomst positief tegemoet en stimuleert de verpakkingsindustrie om de mogelijkheden die gaan komen te grijpen onder het motto: verpak je kansen in 2015. De grootste verpakkinsgbeurs van de Benelux opent op 15 en 16 april in de Brabanthallen haar deuren om professionals bij elkaar te brengen voor het nieuwste op het gebied van verpakkingen, verpakkingsmachines en -diensten.

Internationaler aanbod

Ook niet Nederlandse bedrijven weten steeds vaker de weg te vinden naar Empack ‘s-Hertogenbosch. Circa 20% komt van over de grens en zien in deze verpakkingsbeurs een ideaal netwerkmoment om de Nederlandstalige markt te ontdekken. Klik hier voor een actueel overzicht van de deelnemers…

Label&Print ’s-Hertogenbosch 2015

Gelijktijdig met Empack zal de nieuwe vakbeurs Label&Print worden gehouden. Uit Europees marktonderzoek blijkt dat de sectoren printing, labelling en converting behoefte hebben aan een eigen vakbeurs. Een reden die wordt aangevoerd is de teruglopende vraag naar printoplossingen vanuit drukkerijen en uitgeverijen. Leveranciers van drukpersen en printmachines richten zich nu massaal op de verpakkingsmarkt. De verpakkingsbranche is tevens de grootste klant van de toonaangevende converters in Europa en ook stand-alone labeloplossingen zijn niet langer houdbaar; zij richten zich meer en meer op de verpakkingsindustrie om hun niche positie te verstevigen. Redenen voor easyFairs om met Label&Print speciaal voor deze sectoren vraag en aanbod bij elkaar te brengen. De co-locatie met Empack zorgt voor de juiste synergie, beide beurzen vullen elkaar hier perfect aan.

Deelname

Wilt u meer informatie over of deelname aan Empack ’s-Hertogenbosch dan kunt u contact opnemen met Aukje Bruers: +31 (0)162 408 980 / aukje.bruers@easyFairs.com of Susanne den Otter: +31 (0)162 408 984 / susanne.den.otter@easyFairs.com.

Kijk voor meer informatie op www.empack.nl.