HomeNieuwsBeurzen en evenementenEmpack Brussel zet voedingsindustrie op de kaart

Empack Brussel zet voedingsindustrie op de kaart

foto-empack-brussel-2013

Empack Brussel, dé jaarlijkse verpakkingsbeurs van België, staat voor de 14e keer op rij sterk op de kaart, en om precies te zijn in paleis 7 van Brussels Expo op 25 & 26 november 2015.

empack-den-bosch-2015-logoDit jaar heeft Empack 2 grote verpakkingsthema’s op de agenda staan, namelijk de farmaceutische industrie en voeding. De verpakkingsindustrie voor voeding is dynamisch en veeleisend. Om te voldoen aan de steeds veranderende vragen van de markt, zijn inzicht en innovatie absolute vereisten.

75% van de aankoopbeslissingen wordt in de winkel genomen. Daarom moet de verpakking aan heel wat eisen voldoen: sterke communicatieve en visuele mogelijkheden, beschermende eigenschappen, gebruiksgemak en logistieke efficiëntie.

Ontdek op de pagina Verpakking & Voeding een overzicht van verbeterde verpakkingsmaterialen, innovatieve verpakkingsvormen of efficiënte machines van onze exposanten.

Maar daar stopt het niet. Want voeding en verpakking zijn niet enkel een tekst met een foto. Voeding moet eerst en vooral een zintuigelijke beleving zijn. Daarom wordt onze Food Pack Square, Empack’s demonstratie zone, een dynamisch plein waar ruimte is voor interactie, innovatieve toestellen, verpakkingen op maat en vooral lekkere fingerfood proevertjes en drankjes.

Kijk voor meer informatie op www.empack.be.