HomeNieuwsBeurzen en evenementenEmpack Brussel nu al een succes

Empack Brussel nu al een succes

foto-empack-brussel-2013

Brussels Expo is op 24 & 25 september opnieuw de place to be in verpakkingsland. Bedrijven uit tal van sectoren zijn constant op zoek naar manieren om hun verpakkingslijnen te verfijnen of te optimaliseren, maar tegelijkertijd kijken ze ook uit naar de nieuwste materialen en mogelijkheden. Tijdens Empack ontmoeten exposanten en bezoekers elkaar face 2 face en informeel.

empack-brussel-2014-logoAls enige verpakkingsbeurs in België biedt deze 13de editie bedrijven de mogelijkheid om zichzelf te introduceren aan een brede waaier van beslissingsnemers. De vorige editie mocht maar liefst 3581 unieke bezoekers verwelkomen. Momenteel hebben al 172 bedrijven een stand uitgekozen en is 75% van de oppervlakte in de beurshal bezet. Dit brengt Empack in pole position als grootste en meest succesvolle beurs in de Benelux van dit najaar.

De Packaging Plaza in hal 5 is het decor voor presentaties en paneldebatten rond thema’s die bezoekers vooraf hebben uitgekozen. Michael Braungart, gerenommeerd professor aangaande upcycling heeft zijn deelname reeds toegezegd maar ook hot topics zoals 3D printing, smart & intelligent labels, duurzame verpakkingen en food migration komen aan bod. De kennisinstellingen Pack4Food, BVI, Verpakkingscentrum en Mebios stellen zich in 1 kennismedley aan u voor en de Packaging People organiseren een levendig debat rond verpakking en logistiek. Bovendien wordt het 60-jarig bestaan van het BVI uitgebreid in de bloemetjes gezet en presenteert FostPlus de innovaties van de Green Packaging Awards.

Als u deel wil uitmaken van de toekomst van de verpakkingstechnologie, wees er dan snel bij want 75% van de beursvloer is reeds volzet! U kan uw bedrijf ook extra in de kijker zetten via de uitgestippelde thematische route “The Green Track” rond nieuwigheden en duurzame oplossingen. Meer info via karen.rammeloo@easyFairs.com.

Empack, de vakbeurs bij uitstek in België voor verpakkingen & verpakkingstechnologie vindt plaats in Brussels Expo op woensdag 24 & donderdag 25 september 2014. De beurs wordt gelijktijdig georganiseerd met Prologistics, de vakbeurs rond supply chain optimalisatie.

Praktische info

Empack, The future of packaging technology
24 & 25 september 2014
Paleis 5, Brussels Expo

Verhoog uw Europese impact als bedrijf

Presenteer uw verpakkingsoplossingen ook op de Nederlandse markt tijdens Empack 2015. Op 15 en 16 april 2015 staan de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch wederom in het teken van de Nederlandse verpakkingsindustrie. Afgelopen jaar wisten ruim 5000 verpakkingsprofessionals de Brabanthallen te vinden. Waarom niet 2 vliegen in 1 klap en bewerk de Beneluxverpakkingsmarkt door deel te nemen aan zowel Brussel en Den Bosch. Meer informatie op www.easyFairs.com/empack-nl. Neem contact met ons op via aukje.bruers@easyfairs.com.

Kijk voor meer informatie op www.easyFairs.com/empack-be.