HomeNieuwsBedrijven en personenDijkstra kijkt tevreden terug naar Macropak 2014

Dijkstra kijkt tevreden terug naar Macropak 2014

dijkstra-luchtballen

Dijkstra Vereenigde heeft de Macropak als een zeer geslaagde beurs ervaren. Tijdens deze beurs zijn er veel interessante contacten gelegd. Dit heeft geresulteerd in meerdere nieuwe projecten, zowel met nieuwe als met bestaande relaties.

dijkstra-vereenigde-logo-2014Op de stand van Dijkstra Vereenigde waren verschillende innovatieve Fuji flowpackers en Reepack topsealmachines te vinden. Daarnaast trok de sleeve machine van T. Freemantle veel aandacht. Dijkstra Vereenigde heeft sinds kort de vertegenwoordiging van de complete lijn van T. Freemantle in de Benelux. Dit behelst sleeve-, kartoneer- en dozenvouw machines.

Voor de geïnteresseerde op de Dijkstra stand was het mogelijk mee te dingen naar een luchtballonvaart. Uit de vele aanmeldingen is vandaag de winnaar bekendgemaakt. De winnaar van de actie is geworden: Klaas-Jan Biersteker van de firma Vezet B.V.

De blij verraste winnaar gaat binnenkort samen met een Dijkstra vertegenwoordiger een mooie luchtballonvaart maken over de Hollandse polder.

Kijk voor meer informatie op www.dijkstra.net.