HomeThema'sEmpack Den Bosch 2015De Koningh Coding & Labeling verwelkomt u op Empack Den Bosch

De Koningh Coding & Labeling verwelkomt u op Empack Den Bosch

koningh-macropak

Bent u op zoek naar industriële codeer- en etiketteersystemen? Dan kiest u natuurlijk voor De Koningh Coding & Labeling! Wij zijn niet gebonden aan één merk of leverancier en daardoor zijn onze adviezen volledig afgestemd op uw situatie. Welke producten of verpakkingen u ook moet coderen of etiketteren, wij vinden altijd de beste oplossing!

koningh-logo-2014Welke technologie is waarvoor geschikt?

In veel gevallen is de gewenste toepassing snel gekoppeld aan de juiste technologie. Maar eigenlijk begint het dan pas, want ieder product of verpakking is anders. Dat is waar De Koningh Coding & Labeling zich in onderscheidt. Met onze jarenlange ervaring in alle branches weten wij inmiddels exact welk oplossing optimaal aansluit bij ieder product of verpakking. Leg uw vraag maar eens voor aan onze specialisten en ervaar het zelf!

Geen zorgen dankzij unieke service

Ruim 20 gespecialiseerde service engineers staan voor u klaar om uw codeer- en etiketteersystemen te installeren en onderhouden. Bovendien zijn wij 24 uur per dag bereikbaar met onze technische helpdesk en worden storingen razendsnel verholpen.

Introductie nieuwe Solaris e-Solarmark lasers

Tijdens de Empack laten wij u graag kennismaken met de derde generatie e-Solarmark lasers van Solaris. De perfecte oplossing als u bewegende producten op hoge snelheid wilt coderen.

Empack Den Bosch 2015 – Stand G321

Kijk voor meer informatie op www.dekoningh.nl.