HomeNieuwsBeurzen en evenementen Datumwijziging Empack en Packaging Innovations Brussel

Datumwijziging Empack en Packaging Innovations Brussel

empack-brussel-2014-foto-kl

easyFairs, organisator van onder andere het grootste verpakkingsevent in België, laat weten dat zij weloverwogen heeft besloten om Empack Brussel en Packaging Innovations Brussel te verplaatsen van half september naar woensdag 25 en donderdag 26 november 2015.

empack-den-bosch-2015-logo“September en oktober zitten vol met verpakkingsevents, een gedegen voorbereiding en follow up valt of staat met de beschikbare tijd. Om de druk van de internationale kalender af te halen is verschuiving naar november een logische stap en geeft dit de nodige ruimte, zowel voor de deelnemers als voor de bezoekers. Qua timing zitten we nu in dezelfde week als de vier voorgaande edities van Packaging Innovations Amsterdam wat door de deelnemers daar als een zeer positieve afsluiter van het kalenderjaar wordt gezien”, laat de organisator weten in een reactie.

Empack en Packaging Innovations blijven hand in hand op de agenda staan. “Beide events versterken elkaar en zorgen voor een one-stop-shop moment voor de complete sector. Een ijzersterk programma, een compleet aanbod en een vleugje ontspanning zorgt voor twee dynamische dagen die de bezoeker zal ervaren als ‘Visit the future'. Wij zien u graag eind november in Brussel!”

Kijk voor meer informatie op www.empack.be.