Coderen voor Dummies

cyklop-coderen-1

In de huidige economie speelt het coderen en markeren van producten en verpakkingen een steeds belangrijkere rol. Met een flexibel inzetbaar codeersysteem zoals de JP Nano kan op een heel eenvoudige wijze elke willekeurige bedrukking (artikelnummer, verpakkingsdatum, aantal artikelen) gerealiseerd worden. Hierdoor zijn producten en verpakkingen optimaal traceerbaar en herkenbaar.

cyklop-logo-2014Altijd en overal

De kleine compacte printer kan op verschillende plaatsen binnen uw verpakkingsproces worden geïntegreerd. Tijdens het verpakken kunt u de doos, het product zelf, de verpakkingstape of het omsnoeringsband bedrukken. Dit kan op alle poreuze en niet poreuze oppervlakten. En dit alles zonder ingewikkelde technische bedieningen of inktvlekken!

Haarscherpe print

Met de JP Nano kan een veel hogere printkwaliteit (tot 600dpi) worden bereikt dan met traditionele codeersystemen waardoor de codering ook van een afstand goed leesbaar blijft. Logo’s, teksten, alle windowstekens en zelfs barcodes kunnen in de kleuren zwart, blauw en rood met een hoge kwaliteit worden geprint.

Onderhoudsvrij en voordelig

De JP Nano kan op voordelige en efficiënte wijze uw producten of verpakkingen coderen en is geheel onderhoudsvrij waardoor u niet voor verassingen komt te staan door onvoorziene kosten zoals het vervangen van een printkop. Bovendien is de HP inkt biologisch afbreekbaar en kan deze probleemloos in stoffige ruimtes worden ingezet zonder het codeerproces te verstoren.

Eenvoudig en flexibel

Een tijdrovende integratie in het ERP-systeem is niet nodig aangezien de JP Nano een eigen gratis meegeleverde gebruikersvriendelijke software heeft. Heeft u dagelijks wisselende coderingen zoals het aanbrengen van data? Geen probleem met de Nano heeft u in no-time een nieuwe printopdracht ingesteld. U kunt zelfs terugkerende printopdrachten in de Nano opslaan en eenvoudig met één druk op de knop switchen tussen de verschillende, vooraf ingestelde, programma’s.

Label&Print

Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs bij Cyklop in Hal 1 stand B 104 op de Label&Print in Den Bosch op 15 en 16 april en bekijk de mogelijkheden van dit kleine allround-codeersysteem.
Geen tijd? Neem dan contact met ons op! Bel 038-4675800 of stuur een e-mail aan onze productspecialist Gert Nijlant info@cyklop.nl.

Label&Print Den Bosch 2015 – Stand B104

Kijk voor meer informatie op www.cyklop.nl.