HomeMachinesEtiketteren en printenCitronix inkjet printers zijn vernieuwd en presteren op het hoogste niveau

Citronix inkjet printers zijn vernieuwd en presteren op het hoogste niveau

tradepack-citronix

Citronix produceert al ruim 15 jaar industriële inkjet codeersystemen en verkoopt deze wereldwijd middels geselecteerde distributeurs. Wij zijn er trost op u de Ci 3000 serie printers te kunnen introduceren.

tradepack-logo-2014Naast het uiterlijk, het bedieningsscherm heeft een zgn 'tablet look', zijn ook het inktcircuit en de inkt flessen vernieuwd. De inhoud van de tank en de flessen zijn vergroot waardoor men minder vaak hoeft bij te vullen. De verlengde onderhoudsinterval zorgt voor zeer lage operationele kosten. De printkwaliteit en de snelheid voor 4 tekst regels zijn beide verhoogd en verbeterd, zodat deze moeiteloos hoge lijnsnelheden kan bijhouden.

Met de unieke PixelPlus druppelgrootte functionaliteit kunnen verschillende diktes afgedrukt worden; zo kan een kleine tekst op een dop gezet worden terwijl een duidelijkere tekst op een PVC buis kan worden gedrukt. Het robuuste RVS 304 kabinet is tegen elke omgeving voorbereidt, zowel vocht als stof, zuivel of metaal industrie, overal inzetbaar.

De nieuwe reeks heet de Citronix Ci3000 serie, waarbij de Ci3200 twee regels print en de Ci3300 en Ci3500 respectievelijk 3 en 5 tekstregels kunnen drukken. Allen bezitten een ethernet poort waarmee de printer op afstand gemonitord kan worden.

De ‘oude' verbruiksmiddelen zoals die nu gebruikt worden in de 478ml verpakking zullen komen te vervallen, ten gunste van de nieuwe grotere fles van 750 ml. Deze flessen passen naadloos op de Ci580-700 en 1000 serie printers. Enkel de bestelgrootte wordt nu 6 flessen per doos.

Kijk voor meer informatie op www.tradepack.nl.