HomeNieuwsBeurzen en evenementenCarrièrePunt op Empack verbindt vraag en aanbod bij verpakkingsvacatures

CarrièrePunt op Empack verbindt vraag en aanbod bij verpakkingsvacatures

empack-den-bosch-2014-algemeen

Het doel van Empack en Label&Print is om de Nederlandse verpakkingscommunity te stimuleren en faciliteren. De vraag naar werknemers met een specifieke verpakkings-achtergrond is nog steeds groot en de eerste tekenen van herstel in de sector dienen zich aan. De juiste mensen op de juiste plaats is een belangrijke voorwaarde voor groei en daarom is er ook dit jaar voor deelnemende bedrijven en bezoekers het CarrièrePunt.

empack-den-bosch-2015-logoVrijblijvend loopbaan- en vacature advies

Het CarrièrePunt is opgezet voor zowel werkgevers als potentiele werknemers. Naast een goed gevulde Vacaturewand, zijn er recruitmentspecialisten van Lytz te vinden. Hier kan men geheel vrijblijvend praten en sparren over de arbeidsmarkt binnen de verpakkingsindustrie, zoeken naar vacatures en advies vragen aan de aanwezige experts.

Voor deelnemende bedrijven

Voor specialistische en kennisintensieve functies geldt dat zij lastig in te vullen zijn. Dit kan liggen aan het aanbod op de arbeidsmarkt, maar er spelen veel meer factoren mee. Weet een werkgever voldoende over hoe hij zijn wervingstrajecten goed en gedegen in kan zetten of waar nu net die specifieke kandidaat te vinden is? Worstelt een bedrijf met een vacaturetraject, teamsamenstelling of de profielschets voor een nieuwe medewerker? Voor vrijblijvend advies hierover kunnen deelnemende bedrijven terecht op het CarrièrePunt of een afspraak maken op hun eigen stand.

Voor bezoekers

Het CarrièrePunt is ook bedoeld voor werkzoekend talent van alle leeftijden. Hier vindt men de welbekende Vacaturewand. Bezoekers kunnen er terecht voor advies over de opzet van een c.v of het gebruik van social media. Of men krijgt feedback over hoe een recruiter kijkt naar zijn of haar presentatie.

Kijk voor meer informatie op www.empack.nl.