HomeNieuwsBedrijven en personenBrabo-Pack bestaat 40 jaar

Brabo-Pack bestaat 40 jaar

brabo-pack-40

Brabo-Pack viert binnenkort zijn veertigjarig bestaan. Op 15 mei is het veertig jaar geleden dat Paul Hogervorst senior de boeken opende van Brabo-Pack. Vanuit huis en de achter het huis gelegen garagebox is de start gemaakt en binnen een jaar werd er kantoor- en opslagruimte gehuurd in Nieuwkuijk.

brabo-pack-logo-2014Het is 1977 als de oudste zoon, Paul Hogervorst jr. aantreedt. Al snel wordt de opslagruimte uitgebreid, maar als ook dat jasje te klein blijkt, wordt in 1986 de nieuwbouw in Waalwijk gerealiseerd. In 1987 blijkt ook de jongste zoon, Eugène Hogervorst, interesse te hebben om samen met zijn vader en oudste broer verder te bouwen aan Brabo-Pack.

In respectievelijk 1989, 1995 en 2000 vinden er uitbreidingen plaats van zowel opslag als kantoor om verdere groei te verwezenlijken. In 2007 treedt de derde generatie aan om het team van Brabo-Pack te versterken. Met de komst van Tjeerd Hogervorst is Brabo-Pack na veertig jaar nog steeds een familiebedrijf is.

Brabo-Pack is een servicegerichte organisatie op het gebied van kwalitatief hoogwaardige kunststof verpakkingsmaterialen voor versproducten. Brabo-Pack biedt een grote variatie aan mogelijkheden. Verpakkingen voor salades, vlees-, vis-, banket-, AGF- en convenienceproducten. Afhankelijk van de eisen waaraan de verpakking dient te voldoen, kan de juiste verpakking worden bepaald. Hierbij kan de keuze worden gemaakt uit een uitgebreid assortiment of een verpakking op maat ontwikkelen in PP (=polypropyleen) of PET (=polyester).

Kijk voor meer informatie op www.brabo-pack.nl.

Bron: Vlees+