HomeMachinesNiet-primair verpakkenBPA Racupack presenteert nieuwe casepacker op FachPack

BPA Racupack presenteert nieuwe casepacker op FachPack

bpa-fachpack

BPA Racupack presenteert op de Fachpack de automatisch omstelbare CPIII wrap-around casepacker met een delta-robot-beladingssysteem. Een mooi voorbeeld waarbij de technologieën van BPA Racupack en BluePrint Automation samenvloeien in één geïntegreerde compacte casepacker. De machine is bestemd voor de firma SanoRice, al vele jaren een tevreden gebruiker van de Catamaran case packers van BPA Racupack.

bpa-racupack-logo-2014Voor het kantelen van verpakte rijstwafels van een liggende (horizontale) positie naar een staande (verticale) positie, wordt er vaak gekozen voor snarenbanden. Met de inzet van de delta-robot kunnen de rollen liggend worden opgepakt, gekanteld en zonder extra handelingen staand worden geplaatst in de doos of tray, welke door de CPIII is gevormd en klaar staat om beladen te worden.

Door deze oplossing vervalt de standaard hoofd-invoerpusher (Gantry) en separate rollen kantel unit, waarmee het geheel nog betrouwbaarder, compacter en flexibeler is geworden. Wegens de goede prestaties van de machine zijn er intussen vervolgbestellingen geplaatst.

Dit voorbeeld is slechts één van de vele, op standaard gebaseerde, case pack oplossingen van BPA. Er zijn uiteraard veel meer producten, formaten, combinaties, doosconstructies en capaciteiten waarvoor BPA oplossingen biedt. Op de FachPack, hal 3a stand 106, nodigen wij u uit om ons uit te dagen met uw verpakkingsvraagstuk.

Kijk voor meer informatie op www.racupack.nl.