HomeNieuwsBio4Pack presenteert breed inzetbare folies

Bio4Pack presenteert breed inzetbare folies

bio4pack-folie

Bio4Pack komt met een tweetal nieuwe folies: de BBI 50 en BBII 100. De BBI 50 en de BBII 100 folies worden vervaardigd van hernieuwbare grondstoffen die niet uit de voedingsketen komen. Ze kenmerken zich door uitstekende seal-eigenschappen en laten zich op alle gangbare verpakkingsmachines perfect verwerken.

bio4pack-logo-2014De BBI 50 is een duplex laminaat, de BBII 100 een triplex laminaat folie. Belangrijke kenmerken van de folies zijn de goede gas- en vochtbarrière-eigenschappen waardoor met een relatief eenvoudige en lichte verpakking de shelf life van verpakte producten aanzienlijk kan worden verlengd.

Door de goede technische eigenschappen zijn de folies voor vele toepassingen inzetbaar. Vooral voedingsmiddelen laten zich door de prima barrière kwaliteiten, graag verpakken in de BBI 50 en 100 folies. Denk daarbij aan koffie(pads), muesli, noten en granen. De verpakkingen zijn bovendien zeer aantrekkelijk doordat ze tot wel 8 kleuren te bedrukken zijn. Het oog wil toch immers ook wat.

Kijk voor meer informatie op www.bio4pack.com.

Bron: Biojournaal