HomeThema'sEmpack Den Bosch 2015Bescherm uw merk en garandeer kwaliteit met Mettler-Toledo

Bescherm uw merk en garandeer kwaliteit met Mettler-Toledo

mettler-advantage

Bezoek Mettler-Toledo Product Inspection op de Empack 2015 in ‘s-Hertogenbosch. Onze productspecialisten praten u graag bij over de oplossingen die METTLER TOLEDO u kan bieden op het gebied van productinspectie. Leer alles over de nieuwste inspectiesystemen binnen ons assortiment met als primeur de Safeline Profile Advantage!

mettler-logo-2014Bescherm uw merk met de Safeline Profile Advantage

Zorg voor een betere bescherming van uw merk en voldoe aan de strengste compliance vereisten. Met het nieuwe Profile Advantage metaaldetectiesysteem van METTLER TOLEDO Safeline detecteert u meer metaal in de meest uitdagende toepassingen. De Profile Advantage is een grote technologische doorbraak voor producten waarbij het z.g. “producteffect” optreedt waardoor de gevoeligheid sterk reduceert. Denk hierbij aan producten die veel vocht bevatten, zoals kaas, vlees en conserven. Profile Advantage metaaldetectors bieden tot 50% verbeterde gevoeligheid, ongeacht het verpakkingsmateriaal van het te inspecteren product. Bespreek uw meest uitdagende inspectietoepassingen met onze productspecialisten tijdens Empack 2015 en ontdek hoe de Safeline Profile Advantage uw merk beschermt!

Garandeer kwaliteit met de productinspectie oplossingen van METTLER TOLEDO

Naast metaaldetectie biedt METTLER TOLEDO een groot assortiment aan productinspectie apparatuur. Laat u tijdens Empack 2015 adviseren over de mogelijkheden van controlewegen, X-ray inspectie en vision inspectie waarmee u de hoogste kwaliteit van uw producten kunt garanderen. Bezoek ons op standnummer F313!

Empack Den Bosch 2015 – Stand F313

Kijk voor meer informatie op www.mt.com/pi.