HomeNieuwsBedrijven en personenArdo investeert in nieuw vrieshuis

Ardo investeert in nieuw vrieshuis

ardo-spinazie

De bouw van het nieuwe vrieshuis van Ardo in Zundert verloopt voorspoedig. Algemeen directeur Rob Teunissen toont zich dan ook uiterst tevreden. “Alles verloopt volgens plan. Zoals het er nu uitziet, kan het vrieshuis per 1 mei 2015 officieel in gebruik worden genomen”, zegt hij in een artikel in de Internetbode.

ardo-logoDe fabriek van Ardo in Zundert is gespecialiseerd in de productie van (bereide) bladgroenten, zoals spinazie, andijvie, boerenkool en prei. Tevens worden diverse koolsoorten, zoals savooie- en rode kool met appel verwerkt tot vriesvers product. De groenten worden verpakt in doosjes en zakken voor de supermarkt- en cateringklanten.

De activiteiten van Ardo zijn over de gehele keten geïntegreerd: teelt, verwerken, invriezen, verpakken, opslag en verkoop van diepvriesgroenten. De laatste jaren is er voortdurend geïnvesteerd in het vernieuwen van de productie- en verpakkingsprocessen. Het nieuwe vrieshuis betreft een hoogbouwmagazijn van 6.500 m2 en heeft een capaciteit van 24.000 pallets en dient voor de opslag van vriesverse groenten (bulk en verpakt).

Kijk voor meer informatie op www.ardo.com.

Bron: Internetbode