HomeNieuwsBedrijven en personenAluglas Packaging Group neemt Verbeeck Packaging Group over

Aluglas Packaging Group neemt Verbeeck Packaging Group over

aluglas-verbeeck

Aluglas Packaging Group, vertegenwoordigd door Indutrade-Benelux, heeft vanaf 1 januari 2015 het Belgische verpakkingsbedrijf Verbeeck Packaging Group overgenomen. Samengaan van twee bedrijven heeft altijd gevolgen. Het roept vragen op. En die kun je, vinden wij, maar beter meteen beantwoorden.

aluglas-logoAluglas Packaging Group heeft met name gekozen voor overname van Verbeeck Packaging Group, omdat we als bedrijf daardoor grotere mogelijkheden krijgen om te groeien op de
Europese markt. We blijven aan u evenwel gewoon de bij u bekende artikelen leveren. Met bijbehorende expertise en service.

Door de samenwerking tussen Aluglas Packaging Group en Verbeeck Packaging Group wordt het totale artikelportfolio enorm uitgebreid: naast artikelen voor de farmaceutische markt, ook cosmetica en foodverpakkingen. Daarbij zal onze gecombineerde expertises naar verwachting absoluut leiden tot nóg meer kwaliteit en support. Dat betekent: sneller reageren op uw vragen, gespecialiseerd werken aan projectmatige en procesmatige oplossingen en vanuit een sterke organisatie met u meedenken. Voor gerichte en winstgevende resultaten.

Uw contactpersoon blijft dezelfde. Bestellen en leveren gebeurt op de ‘oude’, vertrouwde manier. Onze medewerkers gaan daarnaast nauwer samenwerken met de medewerkers van Verbeeck Packaging Group. Voor meer efficiëntie. Om van elkaar te leren ook. Om elkaar te stimuleren. Samen: voor onze klanten. Voor u.

Kijk voor meer informatie op www.aluglas.com.