Het online platform voor de verpakkingssector
Pack Online | Adverteren
Adverteren

Pack Online is niet meer weg te denken uit de verpakkingssector. Middels onze website, dagelijkse nieuwsbrief en social media bereiken wij op werkdagen duizenden verpakkingsprofessionals uit met name Nederland en België. Pack Online kan hierdoor van toevoegde waarde zijn bij het onder de aandacht brengen van uw bedrijf en diensten bij uw doelgroep. Denk hierbij aan bannercampagnes, redactionele content, vacatures, leveranciersindex, producten en gebruikte machines. Bij het afnemen van meerdere diensten bieden wij u en uw bedrijf uiteraard een mooie korting. Ons team bekijkt graag samen met u de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Klik hier voor de mediakit van Pack Online...

Banners

Een bannercampagne op Pack Online is de uitgelezen kans om uw bedrijf en diensten onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Wij bieden op onze website en in onze dagelijkse nieuwsbrief diverse mogelijkheden voor het plaatsen van banners. Bovendien wordt tijdens een bannercampagne gratis uw profiel opgenomen in onze leveranciersindex en bieden wij u en uw bedrijf ook graag met enige regelmaat redactionele aandacht. Afhankelijk van uw wensen en budget kunt u een keuze maken uit diverse combinaties.

Redactionele content

Gedurende een bannercampagne bieden wij u en uw bedrijf ook graag met enige regelmaat redactionele aandacht. Wij bieden onze adverteerders hiervoor de mogelijkheid om gemiddeld eens per maand een persbericht, artikel, advertorial of dergelijke te plaatsen. Uw redactionele content wordt weergegeven op zowel de website als ook een tot meerdere keren in de dagelijkse nieuwsbrief van Pack Online.

Vacatures

Heeft u een vacature in de verpakkingssector? Plaats deze dan op Pack Online. In tegenstelling tot vele andere websites geeft Pack Online uw vacature op haar website weer totdat deze naar tevredenheid is ingevuld. Bovendien wordt uw vacature niet alleen weergegeven op de vacaturepagina, maar wordt ook prominent weergegeven op zowel de website als ook met enige regelmaat in de dagelijkse nieuwsbrief van Pack Online. En dit alles tegen een scherp tarief.

Leveranciersindex

Middels onze leveranciersindex kunnen verpakkingsprofessionals zich - bijvoorbeeld bij investeringsplannen - informeren over leveranciers en hun producten. Aangezien onze leveranciersindex van toevoegde waarde kan zijn bij het onder de aandacht brengen van uw bedrijf en diensten bij uw doelgroep, mag het profiel van uw bedrijf dus zeker niet ontbreken in onze leveranciersindex. In uw profiel wordt kort omschreven wat uw bedrijf verpakkingsprofessionals te bieden heeft en hoe zij contact met u kunnen opnemen. De gegevens van adverteerders worden gratis opgenomen in onze leveranciersindex. Bedrijven die niet op Pack Online adverteren, kunnen tegen een scherp tarief een profiel laten aanmaken.

Productcatalogus

U kunt uw producten, zoals machines, materialen en verpakkingen, onder de aandacht brengen middels onze productcatalogus. Uw producten worden prominent weergegeven op zowel de website als ook met enige regelmaat in de dagelijkse nieuwsbrief van Pack Online. Ons team bekijkt graag samen met u de mogelijkheden - afhankelijk van uw wensen en budget - voor uw bedrijf. Neemt u voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op.

Marktplaats

Pack Online brengt al jaren vraag en aanbod op het gebied van gebruikte verpakkingsmachines samen. Heeft u gebruikte verpakkingsmachines te koop of bent hier juist naar op zoek? Dan bent u bij Pack Online op de juiste plek. Pack Online bemiddelt als onafhankelijke partij in de verkoop van deze producten. Het te koop aanbieden van uw gebruikte verpakkingsmachine is in beginsel gratis. Pack Online berekent enkel een van te voren in overleg overeen te komen vast bedrag of percentage van de verkoopprijs aan commissie zodra het product middels tussenkomst van Pack Online wordt verkocht ofwel 'no cure, no pay'. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw machine wordt toegevoegd, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft. Ons team bekijkt graag samen met u de mogelijkheden - afhankelijk van uw wensen en budget - voor uw bedrijf. Neemt u voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op.

Klik hier voor de mediakit van Pack Online...

Neemt u voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch via +31 (0)13 571 67 68 of bij voorkeur per e-mail naar info@packonline.nl.
Tweets
Nieuws
Vacatures
Leveranciers
Producten
Marktplaats
Foto
Video
Agenda